پنل آکوستیکمبلمان اداریمیز اداریمیز کنفرانس

Table of Contents

پارتیشن اداری

پارتیشن اداری در واقع یک نوع جدا کننده است که در طراحی فضای اداری دفاتر کار کاربرد بسیاری دارد. امروزه بخش بزرگی از جامعه، بیش تر وقت خود را در محیط اداری سپری می کنند. لذا مناسب بودن فضای اداری از نظر ارگونومیک بودن و زیبایی می تواند تاثیر مثبتی بر کارکرد مدیران و کارکنان داشته باشد و در نتیجه موجب ارتقاء و پیشرفت مجموعه و سازمان شود. بنابراین در تمام جهان توجه خاصی به طراحی دکوراسیون اداری و انتخاب مناسب محصولات مبلمان اداری و پارتیشن اداری می شود.

یکی از عوامل مهم در جداسازی و بهینه سازی فضای اداری، پارتیشن اداری می باشد. استفاده از پارتیشن اداری در طراحی دکوراسیون اداری موجب بهینه سازی فضای کار می شود و این امکان را به شما می دهد که یک فضای مناسب هم از لحاظ زیبایی و هم از لحاظ کاری برای افزایش کارایی کارمندان و شرکت خود ایجاد کنید.

شرکت سامانه ساز فرابین با نوآوری در طراحی و ساخت انواع پارتیشن اداری تک جداره، دوجداره، فریم شیشه ای و فریم آلومینیومی، بهترین طرح را از لحاظ زیبایی و کاربردی در اختیار مشتری قرار می دهد. تکنسین ها و طراحان باتجربه ما، در ابتدا از محل نصب پارتیشن دیدن می کنند و با توجه به محیط اداری، نیاز و سلیقه مشتری، طرح دو بعدی و سه بعدی فضای نصب را همراه با پیش فاکتور (همه خدمات به صورت رایگان انجام می شود) در اختیار مشتری قرار می دهند. پس از تایید مشتری، تمامی مراحل کار از آغاز تا پایان توسط خود شرکت سامانه ساز فرابین تکمیل می گردد.

پارتیشن اداری
پارتیشن اداری

تعریف پارتیشن

پارتیشن و یا جداکننده سبک، دیوارهای قابل حملی هستند که اغلب برای جدا سازی و ایجاد اتاق‌های متعدد در یک فضای بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول این دیواره‌ها به صورت مدولار و متناسب با هر فضا طراحی شده و نصب می‌گردند. همانطور که می‌دانید امروزه با گسترش و توسعه سازمان‌ها و کمبود فضاهای ساختمانی، استفاده از پارتیشن‌ها برای تقسیم‌بندی فضاهای موجود به منظور استفاده بهینه در طراحی داخلی افزایش یافته است. پارتیشن‌ها با طراحی‌ها و ویژگی‌های متفاوت، هر یک به منظوری خاص و متناسب با بودجه و نیاز هر سازمان یا مجموعه‌ای کاربرد دارند.

چرا به پارتیشن نیاز داریم؟

امروزه با توجه به توسعه سازمان‌ها و گرایش به سمت چیدمان‌های مدرن و مینیمال و استفاده بهینه از کلیه فضاهای موجود، پارتیشن بندی شرکت بیشتر از قبل مورداستفاده قرار می‌گیرد. طراحی پارتیشن اداری در حین حفظ همبستگی و یکپارچگی، موجب تمرکز و بازدهی بیشتر کارکنان یک مجموعه می‌شود.

انواع پارتیشن اداری

معرفی پارتیشن های اداری تک جداره، دو جداره و شیشه ای

پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن اداری تک جداره از دو فریم ام دی اف و یک شیشه تشکیل شده است. فریم این نوع پارتیشن اداری میتواند از جنس آلومینیوم و یا ام دی اف باشد. ام دی اف استفاده شده در آن به ضخامت ۱۶ میلی متر و شیشه آن به ضخامت ۶ میلی متر است.

با توجه به نیاز و سلیقه مشتری، پارتیشن اداری می تواند در هر سایز و ارتفاعی ساخته شود، ولی معمولا به سه دسته کوتاه، نیمه بلند و بلند تقسیم می شود. قیمت مناسب، سبک بودن و قابلیت جابه جایی آسان، از مزایای پارتیشن اداری تک جداره است. ابعاد پارتیشن اداری تک جداره در بخش جداره ها توسط مشتری قابل انتخاب است. در این نوع پارتیشن ها درب ها با فریم خاصی ساخته می شود که می توان روی آن قفل ها و یراق آلات را به خوبی سوار کرد. در نتیجه از ثبات و استحکام خوبی برخوردار است.

همچنین قابلیت درج کردن طرح های مختلف مثل لوگوی شرکت روی شیشه پارتیشن به صورت مات، یکی از ویژگی هایی است که این محصول در اختیار شما قرار می دهد.

در ادامه نمونه محصولات شرکت سامانه ساز در پارتیشن اداری تک جداره را مشاهده می کنید.

پارتیشن اداری دو جداره

پارتیشن های اداری دو جداره معمولا در محیط هایی استفاده می شود که علاوه بر کاربرد جداسازی، استحکام بیش تر و زیبایی آن، اتر عایق صدا، عایق حرارتی و دید نداشتن فضاهای مختلف نسبت به هم نیز مهم باشد.

پارتیشن اداری دو جداره با توجه به سلیقه مشتری می تواند در شکل های فریم ام دی اف با شیشه عمودی و شیشه افقی، تمام ام دی اف و فریم آلومینیومی، نصب گردد. در این پارتیشن از دو شیشه استفاده شده و ارتفاع شیشه بستگی به انتخاب مشتری می تواند تغییر کند. همچنین شما می توانید در بین دو شیشه از پرده ولومی استفاده کنید. در پارتیشن اداری دو جداره افقی یک شیشه کشیده افقی برای زیبا تر شدن و استحکام بیش تر آن استفاده شده است.

یکی دیگر از مزایای پارتیشن اداری دو جداره وجود فضایی میانی برای عبور کابل ها و باقی موارد مرتبط با تاسیسات ایجاد می کند. این پارتیشن ها زا استحکام بیشتری نسبت به پارتیشن اداری تک جداره برخوردار هستند.

انواع پارتیشن اداری

پارتیشن های اداری مدرن در انواع بسیار زیادی تولید می‌شوند. به صورتی که حتی اگر قصد داشته باشید پارتیشن اداری آماده بخرید هم از تنوع زیاد پارتیشن‌های اداری در بازار، متعجب خواهید شد. پارتیشن اداری بنا به کاربرد مشتری، سلیقه او و ست تجهیزات دیگر شرکت، در مدل‌های متفاوتی تولید خواهد شد.

تولید پارتیشن اداری با متریال‌های متفاوت و سپس با ویژگی‌های ساختاری متفاوت تنوع خاصی در نگاه مشتری ایجاد می‌کند. در این بخش شما را با انواع پارتیشن اداری آشنا کرده و از مزایا و معایب خرید هر یک به شما آگاهی می‌دهیم.

پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن های اداری از جنس MDF در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی داشتند. این نوع پارتیشن‌ها اکثرا در محیط‌های اداری، رسمی و دولتی مورد استفاده قرار گرفته است. این نوع پارتیشن عایق خوبی در برابر صدا بوده و ضخامت آن تاثیر مهمی در عایق بودن آن دارد.

در واقع هرچقدر که بخواهید فضای شخصی‌تری داشته باشید لازم است تا از ام دی اف ضخیم‌تری استفاده کنید. به طور کل ورقه‌های ام دی اف با ضخامت ۱۶ میلی‌متر انتخاب مشتریان هستند.

پارتیشن اداری شیشه ای

ابن نوع از پارتیشن اداری اغلب در محیط های مدرن و شیک و یا فضاهای مهم مانند اتاق مدیریت و کنفرانس استفاده می شود. پارتیشن اداری شیشه ای از یک شیشه به ضخامت ۱۰ میلی متر و فریم آلومینیوم و یا استیل تشکیل شده است. بنابراین وقتی به یک محیط اداری شیک و مدرن فکر می کنید، پارتیشن اداری شیشه ای می تواند یکی از اجزای حیاتی باشد.

پارتیشن اداری شیشه ای
پارتیشن اداری شیشه ای

از قابلیت های برتر این محصول نسبت به انواع دیگر پارتیشن می توان به ظریف تر بودن، انتقال نور بیش تر و دید بیشتر به محیط اطراف اشاره کرد. برای مستحکم بودن و جلوگیری از انتقال صدا، این پارتیشن ها معمولا تا سقف اجرا شده و درب آن بصورت ریلی نصب می شود.

این محصول در برابر صدا به خوبی عایق است و محیطی آرام را در کنار حفظ انتقال نور و دید، ایجاد می کند. همچنین مسئله حریم خصوصی هر بخش را می توان با مات کردن بخشی از دیواره شیشه ای و یا همه آن، حل کرد.

پارتیشن اداری یو پی وی سی UPVC

پارتیشن یو پی وی سی به علت تنوع زیاد در نمای نهایی، مورد توجه طراحان، معماران و تولیدکنندگان پارتیشن اداری بوده است. در اجرای پارتیشن اداری UPVC از جداره‌هایی حاوی گاز آرگون استفاده می‌شود که عایق مناسبی برای گرما می‌باشد.

پارتیشن اداری آلومینیومی

پارتیشن های آلومینیومی متقاضیان سابق خود را ندارد، اما در سهولت نصب و تعویض آن شکی نیست. از مهم‌ترین ویژگی‌های پارتیشن اداری آلومینیومی نصب سریع و آسان، قابلیت اجرای طرح و روکش‌های متنوع و قابلیت نصب کرکره در بین پارتیشن اداری اشاره کرد. اگر در مورد ماندگاری پارتیشن خود حساسیت زیادی ندارید، پارتیشن آلومینیومی بهترین گزینه برای محیط کار شماست.

ایجاد اتاق های مختلف با پارتیشن اداری

یکی دیگر از کاربردهای پارتیشن های اداری ایجاد اتاق های کوچک و بزرگ در محیط های اداری، سازمان ها و شرکت ها می باشد. در فضایی که در آن محدودیت متراژ وجود دارد می توان از پارتیشن های اداری که قابل حمل و جابجایی هستند استفاده نمود. با استفاده از این نوع پارتیشن ها به راحتی می توان در محیط های اداری مرز تعیین نمود و براساس نیاز در بخش های مختلف آن اتاق های کوچکی نیز ایجاد کرد.


آشنایی با کاربرد پارتیشن اداری

اصلی‌ترین کاربرد پارتیشن اداری، برای تفکیک و جداسازی فضاها می‌باشد. اما در برخی از موارد می‌توان از این محصولات برای طراحی دکوراسیون مجموعه استفاده نمایید. یعنی پارتیشن جنبه دکوراتیو داشته باشد. برخی از مدلها هم هستند که هم ظاهری زیبا و شیک دارند و هم به خوبی کار تفکیک فضا را انجام می‌دهند. به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از خرید حتما نسبت به نیازهای خود آگاه باشید تا بر اساس آن پارتیشن مناسب را انتخاب و خریداری نمایید.

از دیگر مزایای پارتیشن اداری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • صرفه جویی در هزینه نسبت دیوار های ثابت
  • ظاهری شیک و مدرن و قابلیت انعطاف پذیری بالا
  • به راحتی جابه جا می شوند بدون اینکه آسیبی ببینند و طول عمر بالایی دارند
  • استفاده مفید ازتمام محیط کاری
  • جنس و رنگ متنوع

اگر نیاز به مشاوره در زمینه نصب پارتیشن اداری دارید، همین حالا با ما تماس بگیرید.

در زیر به چند مورد از پارتیشن های اداری سامانه ساز فرابین اشاره شده است:


 

مراحل نصب و طراحی پارتیشن اداری برای محیط اداری فضاگویا

بازدید اولیه از محیط
شما می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید و با ارائه اطلاعات دقیق از آن ها مشاوره دریافت کنید و برای بازدید حضوری با کارشناسان ما هماهنگ کنید تا در اسرع وقت از محیط شما بازدید نمایند.
طراحی پارتیشن اداری
پس از بازدید و اندازه گیری و انتخاب نوع پارتیشن و مترایالف نوبت به طراحی و ترسیم پلان برای فضا می باشد و متخصصان ما اقدام به ترسیم نقشه ها می کنند.

تایید طراحی و تعیین رنگ و طرح
پس از طراحی و ترسیم نقشه، شما می توانید با توجه به محیط و دکوراسیون خود، رنگ و طرح های برای پارتیشن اداری خود انتخاب نمایید.
ساخت پارتیشن اداری
پس از تایید شماف ما اقدام به تولید پارتیشن سفارشی شما می نماییم.
نصب پارتیشن اداری
مرحله آخر نصب می باشد که کارشناسان ما یک تاریخ را با شما هماهنگ می کنند و برای نصب و اجرای پارتیشن ادرای اقدام می کنند.

چگونه بهترین پارتیشن اداری را برای محل کار خود انتخاب کنید

امروزه پارتیشن های اداری به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه ها برای جداسازی فضای کار شما در دسترس می باشند. به جای احداث دیوارهای ساخته شده از چوب و شیشه، می توانید از پانل های قابل جابجایی استفاده کنید که می توانند به یکدیگر متصل شوند تا برای کارکنان حریم شخصی که نیاز دارند را فراهم کنند. با این حال، باید اطمینان حاصل کنید که بهترین نوع پارتیشن برای فضای خود را انتخاب کنید.

مرحله ۱: تصمیم بگیرید که می خواهید دفتر شما چه جلوه ای داشته باشد. به خاطر داشته باشید که سبک و طرح پارتیشن ها برای کارمندان شما اهمیت زیادی دارد، پس برای شما نیز مهم است.

مرحله ۲: تصمیم بگیرید که چه موادی را می خواهید برای پارتیشن استفاده کنید. شما می توانید از بین پارچه، شیشه، Plexi-glass (یا نوع دیگری از پلاستیک) و حتی چوب انتخاب کنید. به این موضوع فکر کنید که چگونه کارکنان شما از فضای خود استفاده خواهند کرد.

مرحله ۳: تصمیم بگیرید که چه میزان پول را می خواهید (و می توانید) در این مورد صرف کنید. در عین حال که شما باید فضای تمیزی در محل کار خود داشته باشید، این فضا همچنین باید عملی باشد. آیا می توانم پانل ها را آزادانه قرار دهم و پریزهای برق را بر روی آنها تعبیه کنم؟

گام چهارم: در نظر داشته باشید که هر پارتیشن اداری که شما استفاده می کنید می تواند به آسانی تمیز شود. با گذشت زمان، سطح کثیف می شود و شما باید آن را تمیز کنید تا پانل را به جلوه سابق آنها بازگردانید.

مرحله ۵: هر یک از امکاناتی که توسط پارتیشن می تواند برای شما ایجاد شود را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که گران ترین گزینه همیشه به این معنا نیست که این یک گزینه بهتر برای شما خواهد بود. بعضی اوقات گزینه های ارزان کارایی بهتری خواهند داشت.

مرحله ۶: اطمینان حاصل کنید که شما پارتیشن های خود را از یک توزیع کننده لوازم اداری معتبر سفارش دهید. شما همچنین باید اطمینان حاصل کنید که آنها قادر به تحویل و نصب پانل نیز هستند.

یک یا دو کارمند خود را به هنگام انتخاب پارتیشن همراه خود داشته باشید، زیرا آنها از فضای ایجاد شده بیشتر از شما استفاده خواهند کرد و شما می توانید از نظرات آنها در این مورد پیش از انتخاب پارتیشن های اداری، باخبر شوید. شما همچنین باید از چگونگی نگهداری از پانل های انتخابی خود مطلع شوید، زیرا هیچ مزیتی در خرید گزینه هایی که به نگهداری و تعمیر دوره ای . منظم نیاز دارند برای شما که زمان کافی برای این کار را ندارید وجود ندارد.


کابین‌ها

متداول‌ترین نوع پارتیشن‌ها کابین‌ها هستند که ارتفاع آن‌ها تا نیمه است و می‌توانند حریم خصوصی مناسبی را برای کارکنان فراهم کنند. آن‌ها را می‌توان به‌راحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل کرد و همچنین، دارای چهار دیوار و یک درگاه برای ورود و خروج افراد هستند. ارتفاع یکی از دیوارها نصف ارتفاع سه دیوار دیگر است و از سوی دیگر، در داخل کابین فضای کافی برای کار با میز کار و کامپیوتر وجود دارد.

کنترل سروصدا

یکی از رایج‌ترین مشکلات در محل کار، سروصدای زیادی است که برخی از پارتیشن‌های مخصوص می‌توانند در این زمینه بسیار کمک‌کننده باشند و باعث کاهش سروصدای محیط شوند. بنابراین، اگر می‌خواهید پارتیشنی که در محل کار نصب می‌کنید باعث کاهش سروصدا شود، مهم است که در این مورد مشاوره بگیرید و از سوی دیگر، توجه کنید که پارتیشن از چه ماده‌های اولیه‌ای ساخته شده است. برای مثال، پارتیشن‌های اداری دوجداره می‌توانند عایق خوبی در برابر صدا باشند.

کنترل سروصدا
کنترل سروصدا

نشان دادن برند

مهم است رنگ، بافت و نوع پارتیشنی که انتخاب می‌کنید با برند شما همخوانی داشته باشد. برای مثال، پارتیشن‌هایی که شامل فلزکاری می‌شوند می‌توانند تصویری از خلاقیت و نوآوری را در محل کار ایجاد کنند. در مقابل، پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای و ساده می‌توانند نشان‌دهنده شفافیت و رویکرد مینیمالیستی در محل کار باشند. پارتیشن اداری مدرن نیز برای فضای کاری مدرن مناسب است.

 

توضیحات بیشتر در مورد پارتیشن اداری

پارتیشن ها نوعی دیوار هستند که فضاهای داخل ساختمان را جدا می کنند. علاوه بر تقسیم فضا، آنها می توانند حریم خصوصی، جداسازی آکوستیک و آتش سوزی و انعطاف پذیری در طراحی دکوراسیون داخلی را برای شما بوجود بیاورند.

پارتیشن ها می تواند یکپارچه باشند که معمولا از آجر یا بلوک ساخته می شوند یا می توانند دارای یک ساختار قابی شکل باشند. پارتیشن اداری بعضی اوقات به عنوان دیوارهای شبکه ای نیز شناخته می شوند و می توان آنها را از قاب های چوبی، فولادی یا آلومینیومی با رویه ای گچی، چوبی، فلزی یا فیبر چوبی ساخت.

همچنین پارتیشن های اداری می توانند به صورت سیستم های مدولار طراحی و ساخته شوند و می توانند دارای بازشو، پنجره، درب، کانال، لوله، پریز، سیم کشی و غیره باشند.

پارتیشن های اداری می توانند دارای سیستم عایق کاری برای جلوگیری از عبور صدا یا آتش بین فضاهای مجاور باشند. بنابراین مهم است که بالا و پایین این پارتیشن های اداری در تراز کف و سقف به خوبی درزگیری و مهر و موم شود.

از آنجا که پارتیشن اداری می توانند انعطاف پذیری خوبی در طراحی دکوراسیون داخلی داشته باشند، به خصوص اگر آنها سبک باشند ، به راحتی و با قیمت کم می توانید آنها را بدون تاثیر بر ساختار کلی ساختمان جابجا کنید.

بسته به نوع کاربری ساختمان مورد نظر، امکان استفاده مجدد از برخی یا همه اجزای پارتیشن اداری در یک محل دیگر وجود دارد.

پارتیشن های اداری در انواع مختلف متحرک، ثابت، کلاسیک ، شیشه ای، تک جداره و دو جداره در بازار موجود می باشد. با توجه به طراحی دکوراسیون اداری و فضای کاری دفتر خود میتوانید پارتیشن اداری مناسب خود را انتخاب کنید.

مشخصات پارتیشن اداری به مواردی از قبیل وزن، هزینه، سرعت نصب، در دسترس بودن مواد، طول عمر، دوام، انعطاف پذیری، سهولت تنظیم مجدد، عایق صدا و آتش و روکش سطحی می باشد.

همچنین ممکن است از آنها به عنوان تکیه گاهی برای قفسه ها و کمدها استفاده کرد.امروزه استفاده از پارتیشن اداری در دکوراسیون اداری مدرن بسیار محبوب شده است.

پارتیشن اداری یک انتخاب فوق العاده و شیک در دفاتر اداری میباشند که دارای مزایای برای محل کار شما دارند. از مزایای پارتیشن اداری میتوان به مقرون به صرفه بودن، کاربردی بودن، ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان ،سبک بودن و زیبا شناسی در دکوراسیون داخلی دفتر شما اشاره کرد.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *