پارتیشن اداری

پارتیشن اداری یک انتخاب مدیریتی است. انتخابی که می‌تواند در یک محیط کاری باشد یا نباشد. بودن پارتیشن‌های مختلف در هر اداره‌ای می‌تواند مزایا یا معایبی داشته باشد. در این مقاله ابتدا اندکی به مزایای و معایب بود و نبود پارتیشن اداری می‌پردازیم بعد به سراغ مسئله مهمی‌ می‌رویم. این که طرحی که روی پارتیشن اداری خودکار می‌کنیم چه باشد. آیا پارتیشن اداری طرح دار بهتر از ساده است. این سوالی است که باید از خودمان بپرسیم.

پارتیشن اداری عملا در هر محیط کاری ایجاد حریم می‌کند. یعنی شما با داشتن یک پارتیشن اداری می‌توانید خود را در محیطی احساس کنید برای شماست و شما مالک حریم خصوصی خود هستید. البته وجود پارتیشن‌های بزرگ و تا سقف زمانی احساس می‌شود که کارمندان نیاز به این حریم خصوصی را احساس کنند و یا نوع کار آنها ایجاب می‌کند که در محیطی بسته روزگار کاری خود را بگذرانند.

در این حالت است که باید یک پارتیشن اداری بزرگ با اتاق‌هایی بسته را انتخاب کرد. اما بگذارید بگویم این نوع از پارتیشن‌ها و حتی پارتیشن‌هایی که ارتباط بصری همکاران را از یک دیگر سلب کنند تقریبا از مد افتاده‌اند. زیرا دیگر کار کارمندان در محیط‌های بسته اداری شکل نمی‌گیرد. الان دیگر عصر ارتباطات است و هر کس با برقراری ارتباط با دیگر کارمندان می‌تواند به یک محیط کاری خوب رسید.

از این رو بهتر آن است که اگر پارتیشن اداری برای محیط اداری خود می‌سازید، حتما از انواع مینیمال آن استفاده کنید یعنی انواعی که تنها تا نیم قدر یک نفر را پوشش می‌دهند.

پارتیشن اداری نقش‌دار آری یا نه

یک عادت در جلسات طوفان فکری یا “Brainstorming” وجود دارد که حاصل تفکرات و جمع بندی‌ها را روی یک تخت وایت‌برد یا هر جایی که در دید همه باشد، می‌نویسند. این که پارتیشن اداری شما جایی برای یادداشت این جلسات باشد چیز بدی نیست، اتفاقا می‌تواند برای شما و افراد شرکت عامل انگیزه‌ هم باشد. این یک انتخاب است. شما برای این کار باید پارتیشن اداری بدون نقش را انتخاب کنید از جنس‌هایی مانند شیشه مات، های‌گلس یا ام دی اف. این پارتیشن‌ها می‌توانند یک تخته وایت‌برد عالی برای شما باشند. باید هر چند وقت یک بار آنها با الکل کاملا پاک کنید تا رنگ ماژیک وایت‌برد به خورد آنها نرود.

استفاده از کاغذ‌های چسبی‌ هم برای این دسته از پارتیشن‌ها چیز خیلی خوبی است. اما بدترین نوع پارتیشن اداری غیر نقش‌دار پارتیشن‌های با شیشه‌ مشجر هستند. این دسته از پارتیشن‌ها را به هیچ عنوان به شما توصیه نمی‌کنم.

پارتیشن اداری نقش‌دار

اما مدل‌های نقش‌دار پارتیشن اداری خود به دو دسته تقسیم می‌شوند. یکی پارتیشن‌های اداری هستند که خود با یک نقش شکل گرفته‌اند و دیگر پارتیشن‌های اداری هستند که هستند که نقشی را روی آنها کار می‌کنید.

دسته دوم پارتیش‌های اداری عملا همان پارتیش‌های بدون نقش هستند که به نوعی آنها را با استیکر‌ها منقش کرده‌اند. ایجاد تنوع فضا با چند نقش فانتزی روی پارتیشن‌های اداری می‌تواند به شدت برای شما مفید باشد. اگر هم از آن دسته افرادی هستید که از نقشی خاص روی دیوار و پیش روی خود خسته می‌شوید این دسته از پارتیشن‌های اداری نقش‌دار می‌تواند برای شما مفید باشد. زیرا استفاده از آنها موقتی است. یعنی هر وقت که از آنها خسته شدید می‌توانید آن را تغییر دهید و یا حتی پاک کنید. البته پاک کردن جای انواع استیکر از روی پارتیشن‌ها کمی‌سخت اما امکان پذیر است.

اما دسته اول که از آنها یاد کردیم، آن دسته از پارتیشن‌ها هستند که نقش خاصی آن را تشکیل می‌دهند. این دسته از پارتیشن‌های اداری عملا یک نقش بزرگ را در سرتاسر محیط شما تکرار می‌کنند.

پارتیشن اداریاین نوع از پارتیشن اداری می‌تواند برای هر محیطی خوب باشند اما حتما توجه کنید که حس بسیار مدرنی در این دسته از پارتیشن‌ها وجود دارد و شاید با دیزاین‌های کلاسیک شما چندان هماهنگی نداشته باشد.

توصیه نهایی

در میان انواع پارتیشن‌ اداری ما در یک نگاه نمی‌تواینم یک مورد خاص را به شما پیشنهاد کنیم. زیرا هر محیط و هر سلیقه‌ای یک نوعی از پارتیشن اداری را می‌پسندد. اما این تنها بخشی از ماجرا است. تفکر کاری که در هر محیط اداری وجود دارد نیز می‌تواند شما را به نوعی خاصی از پارتیشن بندی اداری برساند. اما اصلی ترین توصیه ما به شما استفاده از پارتیشن‌های کوتاه و پر نقش است. نقش‌هایی که می‌تواند محیط شما را از یک نواختی در آورد.

سامانه ساز نیز به عنوان طراح و مجری انواع دکوراسیون اداری می‌تواند شما را برای انتخاب و ساختن یک پارتیشن اداری خوب کاملا راهنمایی کند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *